Onsdag, 16. maj 2012 - af af Louise Møller

Guide: Her shopper søstrene Kate og Pippa i London

Pippa Middleton ses ofte på gaden i London med sin Modalu-taske i den ene hånd og take away-kaffe i den anden
Pippa Middleton ses ofte på gaden i London med sin Modalu-taske i den ene hånd og take away-kaffe i den anden
Foto: AOP
Kate og Pippa bor til dagligt i hver deres ende af London, men har mange butikker tilfælles

Da Kate for et år siden blev hertuginde, åbnede der sig butiksdøre af luksus og eksklusiv shopping for hende og hendes søster, den efterhånden næsten lige så kendte, Pippa Middleton.

Den norske avis VG, har lavet en detaljeret shopping-guide over hertuginden og IT-pigens foretrukne steder at handle sko, tøj og tasker, kaffe og mad.

En af de butikker, som er nævnt, er Jenny Packham, som er designeren bag flere af Kates lækre kjoler. Butikken ligger på 75 Elizabeth Street.

Den familie-ejede butik Harvest på King's Road, har mærket meget til "Pippa-effekten" og "Kate-effekten". Butikken oplever lige nu at kaste deres bestseller i stor fart over disken. Deres "Modalu"-taske er adskillige gange blevet båret af Pippa, og siden da er salget steget markant.

En anden fremhævet butik er L.K. Bennett, som er mærket bag flere af Kates pumps. Vores egen kronprinsesse Mary har en kjole fra det engelske design.

Også kæden Reiss bliver nævnt, som stedet med budgetvenligt tøj og en butik, hvor søstrene har handlet flere gange. Blandt andet bar Kate en beigefarvet kjole fra Reiss under mødet med Michelle Obama. Få timer efter var den udsolgt i deres netbutik.

Norske Minmote har lagt listen med billeder og adresser på deres hjemmeside. Du kan finde den her.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden