25. jan. 2021
Af Marianne Singer

Harry afviser på det kraftigste: Det har vi aldrig sagt!

Prins Harry og hertuginde Meghan. 
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Foto: Mega
I et nyt stort interview afviser prins Harry på det kraftigste rygter, der har været om ham og hertuginde Meghan.

Det sker kun sjældent, at kongelige kommenterer på rygter, der florerer om dem i offentligheden.

Men prins Harry følte alligevel under sit seneste interview, at han måtte sige noget til en bestemt historie, der på det seneste er blevet skrevet i flere medier.

Blev overrasket

Det skete i et stort interview med magasinet Fast Company om sociale medier, hvor prins Harry svarer på spørgsmålet om, hvilken tilgang han har til de sociale medier.

- Det er sjovt, at du spørger, fordi ironisk nok vågnede vi en morgen for nogle uger siden og hørte at en Rupert Murdoch avis havde skrevet, at vi åbenbart havde droppet de sociale medier Det var "nyt" for os med tanke på, at vi ikke har nogle sociale medier at droppe eller har haft i de seneste 10 måneder, lød det skarpt fra prins Harry.

Ikke afvisende

Prins Harry er dog ikke afvisende for at komme på de sociale medier igen på et tidspunkt, men understregede i interviewet, at det skal føles rigtigt og give mening for ham og hertuginde Meghan.

I stedet vil prinseparret nu bruge tid på at lære mere om området og hvordan de kan hjælpe med at forbedre eller reformere det.

Er optimistisk

Prins Harry er i interviewet meget kritisk overfor den magt, som de sociale medier har i dag og hvordan de kan manipulere med sandheden, blandt andet nævner han den nylige storm på den amerikanske kongres.

Men han er også optimistisk og tror og håber på menneskehedens og sønnen Archies vegne, at vi vil hinanden det godt, også på de sociale medier.

Læs mere om: