Onsdag, 7. april 2021 - af Marianne Singer

Harry deler glædelige nyheder: Jeg er så spændt

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Foto: Mega
Prins Harry kan sammen med hertuginde Meghan se frem til spændende projekter i den kommende tid.

Først i går og så også i dag kom der glædelige nyheder fra prins Harry og hertuginde Meghan.

Nyheder, der hver især har en kæmpe betydning for prinseparret, som har haft base i først Canada og derefter USA, efter de valgte at træde ud af det britiske kongehus.

Første Netflix-serie på vej

Tirsdag annoncerede Netflix således, ifølge Daily Mail, at prins Harry og hertuginde Meghans første tv-produktion for den kendte streamingtjeneste bliver en dokumentarserie, der handler om prins Harrys hjertebarn, sportsstævnet for skadede krigsveteraner Invictus Games.

Program-serien, der får titlen Heart of Invictus kommer til at følge Invictus Games-deltagere rundt omkring i verden, der træner op til det kommende stævne i en tid præget af pandemien, samt arrangørerne bag. 

Prins Harry medvirker

Harry og Meghans organisation Archewell Productions kommer i forbindelse med produktionen til at arbejde sammen med det Oscar-vindende team, instruktør Orlando von Einsiedel og producent Joanna Natasegara. 

Prins Harry kommer til at medvirke i serien og er samtidig executive producer på produktionen. 

Så stolt og begejstret

- Siden det første Invictus Games-stævne fandt sted i 2014, har vi vidst, at hver eneste deltager ville bidrage på deres egen exceptionelle måde til et mosaik af styrke, vedholdenhed og beslutsomhed. Denne serie vil give samfund verden over et vindue til deltagernes rørende og opløftende historier på deres vej til til Holland næste år. Det er Archewell Productions første serie for Netflix i samarbejde med The Invictus Games Foundation og jeg kunne ikke være mere begejstret over den rejse, der venter eller mere stolt af Invictus-samfundet for at blive ved med at inspirere til global heling, menneskelig potentiale og fortsat deltagelse, lyder det fra prins Harry på Archewells hjemmeside

Endnu en nyhed

Onsdag morgen, dagen efter nyheden om Netflix-serien, udsendte Invictus Games så en pressemeddelelse om, at krigsveteran-stævnet kommer til at finde sted i hollandske Haag fra den 16. til den 22. april 2022.

Hvilket helt sikkert er en kæmpe glæde for prins Harry, fordi stævnet tidligere er blevet udskudt to gange på grund af pandemien. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort internationalt stævne

Invictus Games er en international sportsbegivenhed for sårede og skadede krigsveteraner, der også tidligere har haft danske deltagere. 

Stævnet har til formål at bruge sporten til at støtte op om deltagernes rehabilitering og arbejde for en større forståelse af dem, der har gjort tjeneste for deres land.

Siden det første Invictus Games i 2014 har stævnet fundet sted i Orlando, Toronto og senest Sydney. 

Man forventer mere end 500 deltagere fra 20 lande ved det kommende Invictus Games i Holland. 

Prins Harry grundlagde stævnet Invictus Games i 2014 efter at være blevet inspireret af det amerikanske US Warrior Games i 2013.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden