Harry deler ord om sin elskede bedstefar: Du var en gavtyv til det sidste

Prins Harry.

Prins Harry.

Foto: Mega
Prins Harry fremhæver prins Philips humoristiske sans og kæmpe støtte til sin bedstemor i sine mindeord til sin elskede bedstefar.

Prins Harry ankom søndag eftermiddag til England for at være med til begravelsen af sin elskede bedstefar, prins Philip, på lørdag.

Lige nu er han, ifølge The Sun, i karantæne i sit gamle hjem Frogmore Cottage i Windsor. 

Deler mindeord

Mandag har prins Harry så delt søde, sjove, skarpe og kærlige ord om prins Philip, der døde på Windsor Castle i fredags. 

"Min bedstefar var en mand, der gjorde tjeneste, var ærefuld og med masser af humor. Han var autentisk og seriøst skarp og kunne holde på opmærksomheden ved enhver lejlighed på grund af sin charme - og også fordi du ikke vidste, hvad der ville blive det næste, han ville sige. 

Han vil blive husket som den længstlevende ægtefælle til en monark, en højt dekoreret tjenestemand, en prins og en hertug. Men for mig, som for mange af jer, der har mistet en nær person eller en bedsteforældre i dette smertefulde år, var han min grandpa: barbequens mester, spøgens legende og cheeky helt til slut. 

Han har været en klippe for Hendes Majestæt Dronningen med en hengivenhed, der er uden sidestykke, været ved hendes side i deres 73-års ægteskab, og selvom jeg kunne blive ved, ved jeg, at han lige nu ville sige til alle os, beer in hand, "Oh kom så videre!"

Så derfor, Grandpa, tak for din tjeneste, din dedikation overfor Granny, og for altid at være dig selv. Du vil være hårdt savnet, men altid husket - af nationen og af verden. Meghan, Archie og jeg (og dit fremtidige oldebarn) vil altid have en særlig plads til dig, i vores hjerter. ‘Per Mare, Per Terram’ " lyder det i meddelelsen på prins Harry og hertuginde Meghans organisations hjemmeside Archewell.  

Prins Philip sammen med prins William og prins Harry i 2006.
Foto: Ritzau Scanpix

Prins Philip sammen med prins William og prins Harry i 2006.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden