Tirsdag, 11. marts 2008 - af af Jan Bergman

Harry og Chelsys afrikanske love boat

Sammen er det royale kærestepar taget til Afrika, hvor de har begivet sig ud på en 12-dages sejltur på Botswanas Okavango delta.

Sikkert tilbage fra sit militære eventyr i Afghanistan, har 22-årige prins Harry atter forladt Storbritannien - denne gang med sin kæreste Chelsy.

Sammen er det royale kærestepar taget til Afrika, hvor de har begivet sig ud på en 12-dages sejltur på Botswanas Okavango delta.

Ombord på husbåden Kubu Queen, der må siges at have set bedre dage, nyder de royale turtelduer en tiltrængt ferie sammen, langt fra hverdagens mange pligter og gøremål - og stedet er perfekt valgt til at få en masse uforstyrret kvalitetstid sammen.

Sammen med skibets kaptajn og en sikkerhedsvagt, har parret fornøjet sig i en af de to speedbåde, der trækkes efter husbåden.

Om aftenen tilbereder de deres måltider over åben ild på dækket og når det er tid til at gå til køjs, klatre de op ad en spinkel stige til bådens tag, hvor kæresteparret sover i telt.

Parret, der har været væk fra hinanden de sidste ti uger, har meget at tale sammen om og specielt Chelsy skulle have ønsket denne tur væk fra det hele, udtaler nogle af deres venner til The Sun.

Det er prins Harrys femte tur til Botswana siden han begyndte at komme sammen med Chelsy for tre år siden.

Da Harry blev 21 år sejlede han og Chelsy sammen med nogle venner på netop samme flod-delta.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden