Harry og Meghan: Derfor er der et nyt officielt billede af parret

Harry og Meghan. 

Harry og Meghan. 

Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan har offentliggjort et nyt smukt portræt.

Harry og Meghan har offentliggjort et fantastisk, nyt portræt af dem selv - det første officielle portrætfoto, der er taget af dem, siden de lagde livet som fremtrædende royale profiler på hylden i foråret. 

På sort/hvid-billedet ser man Harry sidde på armlænet af en stol og Meghan på selve stolen. De ser afslappede ud, og mens Harrys blik smilende er i kameraet, ser Meghan ud til at le, mens hun kigger ned. 

Det er taget af fotograf Matt Sayles i Harry og Meghans hjem i Santa Barbara, Californien. 

Ifølge People Magazine er billedet taget i anledning af, at Harry og Meghan skal være værter for en særlig udgave af "TIME100 Talks on the State of Our Shared Digital Experience", der er en virtuel samtalerække, hvor parret skal stå i spidsen for en debat med temaet "Engineering a Better World," (på dansk "At skabe en bedre verden").

Fokus vil her være på mere sikre onlinefælleskaber.

Harry og Meghan har selv været med til at tilrettelægge udsendelsen og finde relevante gæster. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

"Hertugen og hertuginden af Sussex, der begge har været en del af TIME100 (de var på TIME's liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i 2018, red.), er blandt de mest indflydelsesrige stemmer i verden. Vi glæder os til at arbejde sammen med dem for at hjælpe vigtige stemmer frem og synliggøre virkelige løsninger på nogle vore dages mest presserende udfordringer, udtaler TIME's administrerende redaktør Dan Macsai blandt andet til People, ligesom han også fortæller, at man hos TIME er meget begejstrede for at have Harry og Meghan med ombord. 

Se det nye billede hos People Magazine her.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden