7. apr. 2020
Af Malan Joensen

Harry og Meghan: Her er forbindelsen mellem lille Archie og deres nye eventyr

Meghan og Harry. Indsat: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Meghan og Harry. Indsat: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Fotomontage: MEGA
Meghan og Harry er startet på en frisk i USA efter at have boet en periode i Canada.

Slutningen af marts måned markerede også den foreløbige slutning på Harry og Meghans professionelle karriere som kongelige i det britiske kongehus.

Men inden den sidste officielle opgave var fuldført og deres kontor på Buckingham Palace lukket og slukket, fandt de på et navn til deres nye velgørenhedsorganisation.

Den skal hedde Archewell.

Det skriver Harpers Bazaar, der citerer Telegraph.

Navnet kom for en dag, fordi Harry og Meghan skulle have det registreret og sikret rettighederne i USA den 10. marts, og dermed blev ansøgningen senere offentlig.

Og det viser sig, at sønnen Archie Harrison, der bliver et år til maj, har en helt særlig forbindelse til navnet.

Harry og Meghan har følt stærkt for det græske ord "Arche", der betyder "kilde til handling", "begyndelse" eller "oprindelse", og de fortæller, at det gav dem inspirationen til deres søns navn og håb om, at de en dag også kunne skabe en velgørenhedsorganisation hvori ordets betydning indgik.

- At gøre noget meningsfuldt, noget der har betydning. Archewell er et navn, der kombinerer et gammelt ord for styrke og handling, og et andet der fremkalder de dybe ressourcer, vi hver især skal trække på", forklarer Harry og Meghan i en udtalelse.

Hvad organisationens arbejde nærmere skal bestå af, vil parret efter sigende løfte sløret for i løbet af sommeren.

Læs mere om: