8. mar. 2020
Af Trine Larsen

Harry og Meghan: Hjemme for at sige farvel

Prins Harry og Meghan
Foto: All Over Press
Prins Harry og Meghan er lige nu i Storbrittannien for at sige farvel og tage sig af deres sidste officielle opgaver som kongelige.

Prins Harry og hertuginde Meghan er lige nu hjemme i Storbrittannien og lørdag aften havde de én af deres, måske, sidste officielle optrædender som kongelige.

Den 31. marts er det helt slut, for dér trækker parret sig efter eget ønske fra kongefamilien og deres mange officielle opgaver og gøremål, ligesom de i samme anledning mister deres titler som hertugpar af Sussex.

Parret deltog lørdag aften i den store Mountbatten musikfestival i Royal Albert Hall i London, hvor de strålede af glæde og vakte stor opmærksomhed. Ikke mindst fordi alt tyder på, at den begivenhed er én af parrets sidste officielle. Så da prins Harry og hertuginde Meghan indtog deres pladser i kongelogen, skete det til stående klapsalver. Det skriver avisen, Daily Mail.

Her søndag morgen sås prins Harry og Meghan også køre til søndagsgudstjeneste i samme kirke som dronning Elizabeth, der trods skuffelsen over parrets beslutning om at flytte fra England og træde ud af den kongelige familie, støtter dem i deres beslutning.

Læs mere om: