23. sep. 2021
Af Malan Joensen

Harry og Meghan på fælles opgave: Her går turen hen

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Foto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan skal på deres første fælles opgave, siden Lilibet blev født.

Harry og Meghan står foran at skulle på en dejlig efterårstur til New York.

Det er i embeds medfør, at parret rejser til storbyen, og det er ifølge People Magazine Harry og Meghans første fælles officielle opgave siden sommerens familieforøgelse, hvor datteren Lillibet kom til verden.

Lørdag skal de nemlig deltage i den stort anlagte Global Citizen Live-koncert, der kommer til at foregå fra forskellige byer rundt omkring i verden, deriblandt New York, London og Sydney.

I New York vil arrangementet, der fokuserer på at skabe lige adgang til covid-19-vacciner for alle, foregå i Central Park.

Prins Harry og hertuginde Meghan er ivrige forkæmpere for, at indbyggere i tredjeverdenslande skal have bedre muligheder for at blive vaccineret gratis, og de har tidligere brugt deres position som kendte til at gøre opmærksom på uligheden i vaccineudrulning globalt.

Det oplyses ikke, om parrets børn Archie på to år og Lilibet, der blev født i juni, skal med mor og far til New York, eller om de bliver passet hjemme i Montecito, Californien af eksempelvis Meghans mor Doria Ragland.

Læs mere om: