Tirsdag, 10. marts 2020 - af Marianne Singer

Harry og Meghan træder tilbage: Her er deres planer

hertuginde meghan
Prins Harry og hertuginde Meghan. 
Foto: Mega
Selvom prins Harry og hertuginde Meghan snart træder tilbage fra deres officielle roller som kongelige, venter mange spændende arrangementer og begivenheder allerede forude.

Tirsdag den 31. marts træder prins Harry og hertuginde Meghan officielt tilbage som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie. 

Et historisk øjeblik, der vil blive fulgt intenst af briterne og medier verden over. 

Foto: Mega
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange planer 

Der bliver dog efterfølgende langtfra stille omkring dem og man skal ikke være nervøs for ikke at komme til at se dem igen.  

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Prins Harry og hertuginde Meghan vil nemlig også fremover fortsætte med at følge deres forskellige protektioner og arbejde med velgørenhed. 

Stor løbefest

Derudover venter der også prinseparret andre spændende opgaver, arrangementer og familiebegivenheder, ifølge Standard

Den 26. april finder London Marathon efter planen sted og som protektor for løbefesten er det oplagt, at prins Harry også i år er med for at heppe på de mange deltagere. 

Sød fejring

Kun få dage efter, den 6. maj , er det prinseparrets søn, Archie Harrisons et-års fødselsdag, der uden tvivl vil blive fejret stort af de stolte forældre.

Allerede den 9. maj venter en af de begivenheder, som prins Harry uden tvivl ser mest frem til i år - krigsveteransportsstævnet, Invictus Games, der i år finder sted i hollandske Haag og varer indtil den 16. maj. 

Med stor sandsynlighed vil også hertuginde Meghan deltage i udvalgte arrangementer.  

Dejligt bryllup

Hele den britiske kongefamilie samles den 29. maj, når prins Harrys kusine, prinsesse Beatrice, siger ja til sin forlovede Edoardo Mapelli Mozzi i London. 

Og selvom det endnu ikke er blevet meddelt, om prinseparret er blandt gæsterne, er det meget sandsynligt. 

Dronningens fødselsdag

Til sommer finder Sentebale Polo Cup sted og mon ikke prins Harry og hertuginde Meghan også denne gang er med. 

Ved sidste års Sentebale Polo Cup i Berkshire gav prinseparret hinanden et kærligt kys. 
Foto: Mega

Blandt den britiske kongefamilies højdepunkter er Trooping the Colour, dronning Elizabeths officielle fødselsdagsfejring, der finder sted i London den 13. juni.

En oplagt og festlig begivenhed, som prinseparret meget vel kan finde på at deltage i, denne gang dog nok mere fra sidelinien. 

Udover de mange oplagte arrangementer kommer prinseparret uden tvivl også til at overraske med mange andre spændende gøremål.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden