26. jun. 2020
Af Malan Joensen

Harry og Meghans brev: Denne detalje vækker undren

Meghan og Harry.
Meghan og Harry.
Arkivfoto: MEGA
Brugen af krone og monogram i et brev fra Harry og Meghan kan virke overraskende, eftersom de tilsyneladende har lagt deres royale liv bag sig.

Harry og Meghan, der i begyndelsen af 2020 overraskede det meste af omverdenen med deres udmelding om, at de ønskede at lægge den royale tilværelse bag sig og starte et nyt liv uden for slotsmurene, har vakt undren med et nyt brev.

Det skriver Hello Magazine.

Parret skrev en dybfølt tak til velgørenhedsorganisationen StreetGames, der delte den søde hilsen med de varme ord på Twitter.

Her kan man se, at Harry og Meghans monogram samt en lille kongekrone pryder toppen af brevet.

Det har vakt undren, eftersom de selv ville starte en ny tilværelse, hvor de naturligvis stadig er en del af den britiske kongefamilie, men ikke ønsker at være med til at tegne organisationen udadtil på den traditionelle, royale måde.

De vil derimod starte deres egen velgørenhedsorganisation med den frihed, det medfører, når man ikke har officielle opgaver i kongeligt regi at udføre.

Hello Magazine har dog en forklaring på, hvorfor Harry og Meghan stadig pryder deres korrespondance med royale kendetegn.

Det er af den simple årsag, at Harry stadig indgår i arvefølgen, og derfor er det naturligt, at han stadig benytter kongekrone og monogram.

Til gengæld underskriver de sig blot "Harry og Meghan" og ikke "Duke and Duchess of Sussex", som de også stadig kunne gøre på trods af den nye aftale.

Læs mere om: