14. jul. 2020
Af Malan Joensen

Harry og Meghans nye liv: Sådan kan Meghan føle sig hjemme

Harry og Meghan, hertugparret af Sussex.
Harry og Meghan, hertugparret af Sussex.
Arkivfoto: MEGA
Den seneste tid har budt på flere flytninger for den lille familie.

Det er spændende tider for Harry og Meghan, der er ved at få fodfæste i Los Angeles, hvor de arbejder på at etablere deres egen velgørenhedsorganisation Archewell.

Selv om coronakrisen har sat en stopper for de foreløbige lanceringsplaner, har Meghan og Harry alligevel forsøgt at give en hånd med, hvor de kan, og parret har blandt andet været med til at dele mad ud til sårbare borgere i lokalområdet samt at sætte fokus på den britiske del af Red Barnet og organisationens behov for donationer.

Efter sigende bor Meghan, Harry og lille Archie i et lånt hus, indtil de finder deres eget sted, og det gjorde de også sidste år, da de henover efterår, jul og vinter boede i Canada.

Hvordan kan man så skabe en hyggelig stemning og føle sig hjemme, når man bor blandt andre folks møbler og interiør? Ifølge Hello Magazine har Meghan et godt trick: Duftlys og duftpinde fra Diptique, Le Labo og Tom Dixon, som er blandt hertugindens favoritter.

Som magasinet skriver, havde Meghan og Harry endda sørget for duftlys fra Diptique inde i St George's Chapel, da de blev gift ved det storslåede bryllup den 19. maj 2018.

Hello Magazine fortæller også, at der i Meghans tidligere hjem i Toronto, hvor hun boede, da hun arbejdede som skuespiller i TV-serien "Suits", altid var vaser med friske blomster - gerne pæoner. Så mon ikke hun også benytter sig af den lokale blomsterhandler til at skabe hjemlig stemning i den midlertidige bopæl med smukke buketter.

Læs mere om: