9. maj. 2019
Af Karina Didriksen

Harry og Meghans søn deler fødselsdag med stor hollywoodstjerne

Prins Harry, hertuginde Meghan
Prins Harry, hertuginde Meghan
Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghans lille søn Archie blev født den 6. maj. Samme dag kunne George Clooney fejre sin fødselsdag.

Den 6. maj kom prins Harry og hertuginde Meghans lille søn Archie Harrison Mountbatten-Windsor til verden – samme dato, som Hollywood-stjernen George Clooney fejrede sin 58-års fødselsdag.

Den amerikanske skuespiller er en nær ven af det nybagte forældrepar, og fremover må han dele fødselsdag med deres søn. Både han og fru Amal var med ved Harry og Meghans bryllup i Windsor sidste forår.

- Altså, det er lidt irriterende, for nu stjæler drengen jo virkelig rampelyset! Det var jo min dag, lød det med et glimt i øjet fra George Clooney, da han talte med Entertainment Tonight.

https://imgix.billedbladet.dk/cloo.jpg
George og Amal Clooney ved hertugparrets bryllup i Windsor.
Foto: Mega

Kendte fødselsdage

I interviewet jokede George Clooney med, at han i forvejen deler fødselsdag med Sigmund Freud, der grundlagde psykoanalysen, og den amerikanske skuespiller og filminstruktør Orson Wells, der døde i 1985.

Derudover er den tidligere britiske premierminister Tony Blair og den danske skuespiller Lars Mikkelsen også født den 6. maj. De fyldte henholdsvis 66 og 55 år i mandags.

Lars Mikkelsen.
Lars Mikkelsen.
Foto: Lars H. Laursen

Den 6. maj var også dagen, hvor George V blev konge af England i 1910.

Læs mere om: