Harry tilbage i England: Sådan overraskede han

Prins Harry

Prins Harry

Foto: Mega
Prins Harry var med til at give en gruppe børn og voksne en fantastisk dag.

Prins Harry, 36, er tilbage i England i disse dage, da han torsdag skal afsløre en statue af sin mor, prinsesse Diana, i anledning af det, der ville have været hendes 60-års fødselsdag.

Harry rejste fra hjemmet i Californien fredag og tog ophold i Frogmore Cottage, som er han og Meghans engelske residens, men inden han kunne komme uden for en dør, skulle han dog tilbringe fem dage i karantæne. 

Onsdag var det så tid til at Harry kunne komme ud blandt briterne, og her benyttede han lejligheden til at give en gruppe alvorligt syge børn, deres pårørende og udvalgt sundhedspersonale en dejlig overraskelse.

Det skriver Hello Magazine.

I Kew Gardens i London skulle vinderne af WellChild Awards nemlig mødes og fejre den flotte hæder, og de vidste ikke, at der også ville være en kongelig med til fejringen. 

WellChild er en velgørenhedsorganisation for alvorligt syge børn og unge, og prins Harry har været protektor for WellChild siden 2007.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Der uddeles årligt priser i forskellige kategorier til børn, pårørende og plejepersonale, som har kæmpet ekstraordinært og gjort en forskel.

Ved eftermiddagens hyggelige arrangement fik prins Harry en god snak med prismodtagerne og deres familier, som var meget begejstrede for det royale besøg. 

Harry holdt en bevægende tale, hvor han understregede, hvor meget det betød for ham at kunne være med ved dagens begivenhed, og hvor glad han er for at være protektor for organisationen.

- Jeg kunne ikke være mere stolt af at være her, af at møde dette års vindere, af at takke sygeplejerskerne og lægerne for alt det, de gør, og af at fejre disse fantastiske familier, sagde han blandt andet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden