Helt særlig gave til dronning Elizabeth på fødselsdagen

Dronning Elizabeth - på vej mod de 94 år

Dronning Elizabeth - på vej mod de 94 år

Foto: Mega
Når dronning ELizabeth fylder 94, kan hun sætte endnu mere gang i de stærke farver

Næppe er én stor royal fødselsdag overstået, før den næste venter lige om hjørnet. Den 21. april fylder dronning Elizabeth 94 år - og selv om festlighederne i dén anledning også tones ned i disse corona-tider, bliver monarkens store dag markeret på forskellig vis.

Således har producenterne bag dronningens foretrukne håndtaske, hendes legendariske Launer-taske, der har fulgt hende trofast i forskellige udformninger de sidste mange år, lanceret en ny og farverig linje af den klassiske taske i forbindelse med fødselsdagen. Hver taske får indvendig en lille gylden plade med teksten "Royal Edition" graveret.

 

Foto: Launer.com

Glad for stærke farver

Firmaets designere har ladet sig inspirere af dronning Elizabeths store glæde ved stærke farver - og den nye serie er lavet i glade, opsigtsvækkende kulører.

Giv BILLED-BLADET i julegave – det er nemtKlik og læs hvordan!

 

Direktøren for Launer siger: "Ved at lancere denne eksklusive udgave i anledningen af majestætens fødselsdag er der en oplagt mulighed for vore kunder over hele verden til at erhverve sig noget der er unkit og opmuntrende i disse tider".

Dronning Elizabeth
Foto: Mega

Dronning Elizabeth

Prisen for den nye kollektion starter ved godt 1000 engelske pund - og kan købes hos www.launer.com.

Foto: Launer.com

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden