Lørdag, 19. maj 2018 - af Juliane Olsen

Her er alt, du skal vide om Meghan Markles mor

Meghan Markle og Doria Ragland

Meghan Markle og Doria Ragland

Foto: ALL OVER PRESS
Meghan Markle har et nært forhold til sin mor, Doria Ragland, der lørdag er ved sin datters side til brylluppet på Windsor Castle.

Bag lørdagens brud, 36-årige Meghan Markle, står en stærk kvinde og mor, og hendes navn er Doria Ragland.

Hun er en 61-årig socialrådgiver med bopæl i Californien, og så arbejder hun på en offentlig klinik med fokus på psykisk velvære for ældre og underviser desuden i yoga.

Faktisk var det datteren, der hjalp hende økonomisk igennem uddannelsen, der gjorde, at hun i slutningen af sin karriere kunne kaste sig over sit drømmejob ifølge goodhousekeeping.com.

Mor og far skilt da Meghan Markle var seks år

Doria Ragland mødte Meghan Markles far, lystekniker Thomas Markle, i kulissen til TV-serien ”General Hospital” i slutningen af 1970’erne.

Parret blev gift og blev forældre til Meghan Markle, men de blev senere skilt i 1988, da deres datter var seks år gammel.

Doria Ragland blev aldrig gift igen, og Meghan Markle er hendes eneste barn, mens Thomas Markle allerede havde to børn fra tidligere ægteskab, Samantha og Thomas.

Doria Ragland kører med i brudebilen

Den dag i dag har Meghan Markle et utroligt tæt forhold til sin mor, hvilket også fremgik af flere af hendes indlæg på den nu lukkede livsstilshjemmeside The Tig.

Ved brylluppet lørdag får Doria Ragland, der ynder at kalde sin datter ”blomsten”, samme rolle som Carole Middleton fik, da prins William og hertuginde Catherine blev gift i 2011.

Hun sidder nemlig med i bilen, når Meghan Markle kører til St. George’s Chapel, og hun har allerede på forhånd drukket te med sin datter, prins Harry, prins Charles og hertuginde Camilla.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden