12. aug. 2020
Af Niels Burgos

Her er Harry og Meghans nye hjem

Prins Harry, hertuginde Meghan
Prins Harry, hertuginde Meghan
Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghan er flyttet til smukke Santa Barbara i Californien - kun godt en halv time fra danskerbyen Solvang.

Det store amerikanske magasin, People, har fået bekræftet, at Harry og Meghan efter en del "mellemlandinger" nu har fundet deres permanente hjem i den smukke by Santa Barbara på Californiens vestkyst.

Masser af bertømtheder

Beliggenheden er perfekt for det celebre par - blot halvanden times kørsel langs Stillehavet fra Los Angeles. Og kun godt en halv time fra den idylliske danskerby Solvang, hvis de skulle få lyst til dansk wienerbrød, æbleskæver eller medisterpølse.

Santa Barbara er da også et populært sted for mange af verdens største berømtheder. Navne som Brad Pitt, Mariah Carey og Paul McCartney har eller har haft ejendomme i området - så de nye tilflyttere vil nemt kunne løbe ind i en bekendt eller to på byens hovedstrøg eller en af de mange eksklusive restauranter. Og hvert forår er der ekstra trængesel af berømtheder, når byens internationale filmfestival løber af stablen.

https://imgix.billedbladet.dk/opr.jpg
En af Oprah Winfreys ejedomme i Santa Barbara
Foto: Mega

Harry og Meghan boede først en kort periode i Vancouver, Canada - derefter hos en ven i Beverly Hills - men har nu besluttet sig for at have fast base i Santa Barbara med deres et-årige søn, Archie. Dermed flytter de også tæt på en af parrets nære venner, tv-værten Oprah Winfrey, der ejer adskillige huse i Santa Barbara.

Læs mere om: