Her er lille Archies royale horoskop

Foto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghans lille søn Archie kom til verden den 6. maj, og det betyder, at han er født i tyrens tegn.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor blev født mandag den 6. maj kl. 5.26, og dermed er hans stjernetegn Tyren.

Hans forældre, prins Harry og hertuginde Meghan, er født i henholdsvis jomfruens og løvens tegn - den 15. september og den 4. august. 

Ifølge magasinet Bazaars astrolog Peter Watson er personer født i tyrens tegn både loyale, udholdende og disciplinerede, men kan også være meget stædige.

Deler stjernetegn med dronningen

Tyren er født mellem den 21. april og 21. maj, og lille Archie deler stjernetegn med sin oldemor, dronning Elizabeth II, der har fødselsdag den 21. april.

- Tyre har ofte musikalske talenter. Hans oldemor, dronning Elizabeth, og hendes søster, prinsesse Margaret, var kendt for deres musikalitet. Men lighederne mellem dronningen og Archie ender dog ikke der, for deres stjernetegn er også meget pligtopfyldende, siger astrolog Peter Watson til Bazaar. 

Det royale horoskop for Archie fortæller også, at han som person bliver meget jordnær og praktisk, og at han får det bedst i et arbejdsmiljø med struktur og stabilitet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden