8. feb. 2018
Af Marianne Singer

Her er prins Williams TV-favoritter

Prins William
Prins William
Foto: ALL OVER PRESS
Den svenske Hollywood-stjerne Alicia Vikander talte om TV-serierne "The Crown" og "Game of Thrones" med prins William under en stor middag i Stockholm.

Den svenske Hollywood-stjerne Alicia Vikander var blandt de få gæster, der var inviteret med til den store middag for prins William og hertuginde Catherine hos den britiske ambassadør under prinseparrets officielle besøg i Sverige.

Efterfølgende fortalte Alicia Vikander, ifølge den svenske avis The Local, om den helt specielle aften, da hun var gæst hos den norske talkshowvært Fredrik Skavlan.

Prins Wiliam var bordherre

Alicia Wikander sad mellem statsminister Stefan Löfven og prins William.

Prins William, hertuginde Catherine, Alicia Vikander
Prins William, hertuginde Catherine, Alicia Vikander
Foto: AOP

- Ja, jeg har set The Crown! sagde Alicia Vikander med hentydning til den populære Netflix-serie, der handler om prins Williams bedstemor, dronning Elizabeths tidlige år.

- Det var faktisk det første, som min ven og jeg talte med prins William om. Jeg havde fået fortalt, at han angiveligt skulle være Game of Thrones-fan (en meget succesrig HBO-serie med blandt andre Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen, red.), lød det endvidere fra filmstjernen.

Var meget sulten

Derudover fortalte Alicia Vikander også, at det var svært for hende at vente med at spise til alle var klar, fordi hun var så sulten.

- Normalt, når man er flere end 10 mennesker, er det ok at begynde at spise, men det gjorde ingen ved bordet, så jeg holdt mig tilbage. Jeg tog ikke engang en slurk vand, fordi jeg tænkte: "Nej, jeg venter bare".

Alicia Vikander vandt i 2016 en Oscar for Bedste kvindelige birolle i filmen "Den danske pige".

Læs mere om: