Torsdag, 20. juni 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Her skal hertuginde Catherines baby fødes

Hertuginde Catherine af Cambridge
Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: AOP
Som terminsdatoen nærmer sig for hertuginde Catherine, kommer der nye detaljer på bordet om, hvordan fødslen af den lille ny kommer til at forløbe.

Der er kun få uger til, at hertuginde Catherine og prins William kan byde deres førstefødte velkommen, og nu kommer der nye detaljer frem om planerne for fødslen. Ifølge en talsmand for det britiske kongehus, så kender parret endnu ikke kønnet på barnet, selv om der på det seneste har været flere forlydender om, at det er tilfældet, ifølge Celebrity-Gossip.net.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ:
Hvis hertuginde Catherine føder en datter, er fremtiden for hende usikker, for der sås nu tvivl om den kongelige arvelov i Storbritannien

Under et nyligt pressemøde afholdt af kongehuset, fortalte prins Williams talsmand Ed Perkins, at den kommende monark vil blive født på St Mary’s Hospital i bydelen Paddington i London, hvor både prins William og prins Harry blev født. Dronningens tidligere gynækolog vil desuden afbryde sit otium for at assistere ved fødslen.

LÆS OGSÅ:
Den spanske kronprinsesse Letizia kan meget vel have ladet sig inspirere af hertuginde Catherines frisure. Se billedet på billedbladet.dk

Når den lille kommer til verden går faren to uger på barsel fra sine pligter i militæret for at være sammen med familien. Sidste uge optrådte hertuginde Catherine for sidste gang ved en officiel begivenhed før fødslen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden