11. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Hertil går prins Harrys næste rejse

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Prins Harry planlægger et officielt besøg til Caribien senere på efteråret, og den britiske prins får ganske travlt på sin tur.

Den 31-årige prins Harry rejser til efteråret endnu en gang ud i majestætens tjeneste, og der bliver denne gang tale om et glædeligt gensyn.

Prins Harry vil ifølge den svenske avis Svensk Damtidning besøge Caribien, og skemaet viser, at det bliver et intenst besøg.

De øer og lande, der kan se frem til kongeligt besøg, tæller nemlig Antigua, Barbuda, Grenada, Guyana, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent og Grenadinerne.

LÆS MERE: Prins Harry: Jeg fortryder, jeg ikke tidligere har talt om mors død

Prins Harry genbesøger Caribien

Prins Harry er en hyppig repræsentant for det britiske kongehus i udlandet, og pligten bringer ham altså endnu en gang på eventyr i nærmeste fremtid.

Besøget falder desuden sammen med Barbados og Guyanas 50-års uafhængighedsdag samt Antiguas 35-års.

Prins Harry besøgte Caribien tilbage i 2012, og lagde i den forbindelse turen forbi både Belize og Bahamas.

Gensynet bliver glædeligt

Der forventes snart at blive offentliggjort yderligere detaljer om rejsen, men at det bliver et glædeligt gensyn, er der ingen tvivl om.

Prins Harry har hen over sommeren arbejdet med at redde vilde elefanter i Malawi i samarbejde med organisationen African Parks.

Denne tur har på ingen måder budt på stor luksus, for prins Harry har blandt andet opholdt sig i en primitiv teltlejr undervejs.

Læs mere om: