Hertuginde Camilla for fuld rulle

Foto: AOP
Der blev gået til den i et bageri i Yorkshire, hvor hertuginde Camilla på en officiel opgave viste evner med kagerullen.

Hertuginde Camilla af Cornwall havde ingen fine fornemmelser, da hun var på officiel opgave i Yorkshire i selskab med prins Charles. På et tidspunkt blev hun inviteret ud i et bageri. Her mødte hun et par af de unge ansatte på Bettys Craft bakery, og sammen med dem gik hun så i gang med at bage.

Fuld koncentration

Camilla arbejdede effektivt med kagerullen, mens de unge ved hendes side skar dejen i de rette stykker. Mens der blev arbejdet, virkede Camilla 100 procent koncentreret. Det var en Camilla for fuld rulle, der kastede glans over bageriet i Harrogate.

Te og påskeæg

Camilla og Charles fik også mulighed for at lave deres helt egen te-blanding og overvære arbejdet på et par helt særlige påskeæg. Det drejede sig således om påskeæggene til lille prins George og hans yngre søster prinsesse Charlotte.

Skøn festival

I det hele taget gjorde hertuginde Camilla sammen med sin Charles lykke i Yorkshire, hvor det celebre par hovedsageligt brugte kræfterne på at nyde Harrogate International Festivals, der bød på masser af god musik og sang.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden