Hertuginde Camilla hopper på en Londonbus i Mexico

Hertuginde Camilla hopper på en Londonbus sammen med den lokale førstedame i Monterrey, Gretta Salinas de Medina.

Hertuginde Camilla hopper på en Londonbus sammen med den lokale førstedame i Monterrey, Gretta Salinas de Medina.

Foto: AOP
Prins Charles’ og hertuginde Camillas besøg i Mexico giver dem spændende oplevelser.

Mens prins Charles fandt rytmen i Capeche i Mexico i tirsdags, døjede hertuginde Camilla med lidt problemer med bihulerne. Derfor havde hun meldt afbud til tirsdagens program.

Se også:
VIDEO: Se gamle hjemmevideoer fra den britiske kongefamilie

Heldigvis havde Camilla det meget bedre allerede onsdag, så hun kunne være med på udflugten til byen Monterrey i den mexicanske delstat Nuevo León.

Sammen med den lokale førstedame, Gretta Salinas de Medina, som er gift med Nuevo Leóns guvernør, Rodrigo Medina, fik hertuginden en rundtur i Fundidora-parken, en offentlig park øst for byen.

På den første strækning af turen hoppede hertuginde Camilla på en klassisk rød Londonbus med ordene “London to Monterrey Express” skrevet på siden. Inden bussen kørte, spøgte hertuginde Camilla: “Skal vi i Zoologisk Have?”, skriver Daily Mail.

Læs også:
Dronning Elizabeth trapper ned

Den røde bus er en original Londonbus, som blev hentet til Arizona fra London sidst i 1960’erne. Bussen er siden blevet købt og restaureret af den 50-årige mexicaner Angel Tobar, og onsdagens køretur var bussens første, siden den blev sat i stand igen.

Gretta og Camilla hoppede af bussen ved en kanal i parken, og ligesom hendes mand dagen før, fik hertuginden en sejltur — men Camillas oplevelse var knap så gyngende som Charles’.

Hertuginde Camilla sidder i en kanalbåd i Fundidora-parken sammen med guvernørfruen i Monterrey, Gretta Salinas de Medina.
Foto: AOP

Hertuginde Camilla sidder i en kanalbåd i Fundidora-parken sammen med guvernørfruen i Monterrey, Gretta Salinas de Medina.

De to kvinder — som sluttede sig til prins Charles senere samme dag på madmarkedet — så ud til at nyde sejlturen under bådens grønne tag, som holdt dem tørre i den lette regn.

Det var påfaldende, at hertuginde Camilla og Gretta Salinas de Medina havde næsten identiske outfits på: Begge havde hvide kjoler på med matchende hvide jakker over. Selv deres accessories lignede hinanden — de havde begge taget smukke perlehalskæder og -øreringe på.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalist.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden