8. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Hertuginde Camilla hyggede sig med natportieren

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/26.02292512_0.jpg
Insight Media
Hertuginden af Cornwall var meget begejstret for at møde skuespilleren Tom Hiddleston, der spiller hovedrollen i TV-serien Natportieren.

Det er ikke hver dag, at hertuginde Camilla af Cornwall bliver genert eller "star struck" over at møde en profil fra film- og TV-verdenen. Det skete dog, da Camilla var på besøg hos BBC Radio forleden.

På vej ind til radioværten Chris Evans mødte hun skuespilleren Tom Hiddleston, der med stil og karisma spiller hovedrollen i danske Susanne Biers fremragende TV-serie Natportieren, der kan ses søndag kl. 20 på DR1. Tom havde netop været gæst hos Chris Evans og skulle afløses af hertuginden.

Hertuginden i midten

Inden hertuginden lod sig interviewe blev der dog lige tid til en hyggelig fotosesseion. Camilla så ud til at have det godt i midten mellem Hiddleston og radioværten. Hiddleston præsenterede sig i øvrigt ved mødet med Camilla som "natportieren".

- Goddag natportier, hvordan har De det, lød det friskt fra hertuginde Camilla, der tilføjede, at en søndag aften foran TV-skærmen bare ikke er det samme uden Tom. I England er TV-serien Natportieren således for længst blevet afsluttet med 6. og sidspe episode. - Jeg er sikker på, at alle kvinder er misundelige. sagde Camilla efter mødet med Tom Hiddleston, der efter flere fine filmroller har fået sit helt store gennembrud i serien, som danske Susanne Bier altså er mesterinstruktøren bag.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Begejstret for Camilla

Tom Hiddleston var bestemt også meget glad for at møde hertuginden. - Det har været en fornøjelse, lød det fra stjerneskuespilleren, der på vej ud af radiostudiet fik fortalt Camilla om et ny, spændende filmprojekt, han er i gang med.

Se galleriet herunder med fotos af den flotte stjerne fra Susanne Biers succes-serie

GALLERI: Tom Hiddleston

Læs mere om: