30. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Camilla mødte endnu en gang Natportieren

Hertuginde Camilla, Tom Hiddleston
Hertuginde Camilla hilser på "Natportieren", Tom Hiddleston.
Foto: AOP
Blot få uger efter deres første møde satte hertuginde Camilla endnu en gang ”Natportieren”-stjernen Tom Hiddleston i stævne.
Den 68-årige hertuginde Camilla af Cornwall hyggede sig endnu en gang i selskab med ”Natportieren”-stjernen Tom Hiddleston. Det skete ved en skrivekonkurrence for børn, hvor hertuginden fredag var indbudt som æresdommer. Hertuginde Camilla deltog i live-finalen fredag morgen i Global Theatre i London, og efterfølgende var der altså plads til endnu et møde med skuespilleren. LÆS MERE: Hertuginde Camilla er frustreret over dygtige prins Charles

Parret havde god kemi

Denne gang formåede hertuginden at holde facaden ved arrangementet, hvor gæster og dommer efterfølgende mødtes ved en uformel reception. Parret mødtes tidligere på måneden, da dommerne skulle mødes forud for konkurrencen, og under deres første møde ved dommermødet på BBC Radio 2 studio var der tydeligvis også god kemi i luften imellem de to. Begivenheden blev efterfølgende sendt live i "Chris Evans’ Radio 2 Breakfast show", og undervejs blev hertuginde Camilla fotograferet med en række kendisser. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Tom Hiddleston indtog scenen

Heriblandt var Nick Jonas, Julie Walters, Warwick Davis og altså også Tom Hiddleston, der havde været med til at uddele priserne, og som ved denne lejlighed også indtog scenen i sang. Hertuginden afslørede blandt andet over for skuespilleren, der havde været på live i morgenprogrammet, at hun ikke syntes, søndagene var helt de samme uden ham på skærmen. Tom Hiddleston måtte hertil undskylde ret så frimodigt for, at hans populære TV-serie havde fået en ende, og hertuginde Camilla tryglede ham herefter om at vende tilbage til skærmen. Se billeder af "Natportieren"-stjernen Tom Hiddleston:

GALLERI: Tom Hiddleston - stort galleri

Læs mere om: