5. feb. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Hertuginde Camilla morede sig over parkeringsbøde

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/26.02133490.jpg
Foto: AOP
Det er sjældent, at man tager imod en P-bøde med et smil. Det gjorde hertuginden af Cornwall dog ved et officielt arrangement.

Hertuginde Camilla af Cornwall blev noget overrasket, da hun fik stukket en parkeringsbøde i hånden ved et Poppy Factory-velgørenhedarrangement for hårdt prøvede britiske soldaterveteraner, der er blevet hjulpet tilbage til et godt liv som civilister.

Bøde i glas og ramme

Poppy Factory er en organisation, som blandt andet giver veteranerne et kærligt skub tilbage på arbejdsmarkedet.

Sådan et puf har den tidligere faldskærmssoldat Richard Dungate fået, og i dag har han job som parkeringsvagt. Derfor havde han sat en P-bøde i glas og ramme som en særlig symbolsk gave til hertuginden, der som protektor er dybt engageret i Poppy Factorys sociale støttearbejde til fordel for veteranerne.

Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter. Stem her!

Op på Camillas væg

De færreste morer sig over at få en parkeringsbøde, men denne af slagsen fik det helt store smil frem på Camillas ansigt. Hun kunne sagtens se det humoristiske i Dungates gave.

- Den bøde må jeg hænge op på væggen derhjemme, sagde hertuginden ifølge britiske Hello Magazine.

Uvurderlig hjælp

- Jeg kunne ikke have klaret at få et job igen uden hjælp, sagde Richard Dungate blandt andet til Camilla, da de fik en snak sammen i løbet af den særlige event.

Siden 2011 er 500 eks-soldater blevet hjulpet i arbejde af Poppy Factory.

Læs mere om: