Hertuginde Camilla skærer kage med sværd

Hertuginde Camilla.

Hertuginde Camilla.

Foto: AOP
Prins Charles' hustru så faretruende ud, da hun fik stukket et sværd i hånden til en fødselsdagsfest.

Camilla, hertuginden af Cornwall, havde et par arrangementer alene mandag efter besøget på Looe Market med sin mand, prins Charles.

Der ventede hende to ret usædvanlige arrangementer. Det første var en noget anderledes fødselsdagsfest på Trewithen Farm Dairy, hvor hun skulle skære en kage ud med et imponerende sværd i anledning af deres 20-års jubilæum.

Sværdet tilhørte den nuværende lensmand, Oberst Edward Bolitho OBE, og hertuginden svang sværdet over kagen, der var dekoreret med en ”sund og glad Cornish-ko”, som Trewithen Farm Dairys hjemmeside forklarer.

De specialiserer sig i clotted cream (speciel form for tyk fløde) fra deres glade køer, så hertuginden nød en Trewithen cream tea med scones, clotted cream og syltetøj.

Smagte på cider

Udover at være kendt for deres cream teas, er Cornwall også kendt som stor producent af cider og hertuginde Camilla besøgte også Cornish Orchards, et firma der specialiserer sig i æblejuice og cider. Her mødte hun de ansatte og lærte lidt om produktionen på Westnorth Manor Farm.

Naturligvis smagte hertuginden et glas af deres cider og modtog en gavekurv, som hun kunne tage med hjem til prins Charles, så han ikke gik glip af de lokale specialiteter.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden