Lørdag, 28. maj 2016 - af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine afslører prins Williams kælenavn

Hertuginde Catherine og prins William.

Hertuginde Catherine og prins William.

Foto: All Over/BILLED-BLADET
Under sin deltagelse i et blomster-arrangement afslørede hertuginde Catherine prins Williams kælenavn.
Den 34-årige hertuginde Catherine har som de fleste andre hustruer sit helt særlige kælenavn til ægtemanden prins William.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Det afslørede hun i et fint øjeblik, da parret deltog i haveudstillingen Chelsea Flower Show. Og det viser sig at være et ganske bedårende og samtidig meget almindeligt udtryk, hun bruger.   Samtalen imellem de to kongelige blev overhørt af den prisbelønnede gartner Charlie Albone, der efterfølgende genfortalte indholdet i det australske TV-program Today Show.  

Hertuginde Catherine kaldte prins William skat

Charlie Albone afslørede, at det bevægende øjeblik indtraf, da prins William spurgte ham om navnet på en af hans planter.   Efter at have fortalt den kommende britiske konge, at det var Buxus, beretter gartneren, at hertuginden vendte sig om mod sin mand.   - Babe (skat, red.), dem har vi. Dem har vi mange af, var hendes kommentar til prins William.  

Prins Harry er sjov

Værterne på TV-programmet kunne forståeligt nok knapt tro deres egne ører, da de hørte historien.    Men det er altså dette gængse kælenavn, hertuginde Catherine bruger, når parret er private sammen på slottet.   Charlie Albone, der ved samme lejlighed mødte prins Harry, fortæller desuden i TV-interviewet, at prins William viste sig at være en særdeles morsom person. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden