Hertuginde Catherine anspændt under Wimbledon

Hertuginde Catherine og prins William.

Hertuginde Catherine og prins William.

Foto: AOP
Hertuginden og hendes mand prins William sad som tilskuere under Wimbledon, da Andy Murray kæmpede på banen.

Forventningerne var tårnhøje for Storbritanniens bedste tennisspiller og regerende Wimbledon-mester, Andy Murray, da han skulle op mod bulgarske Grigor Dimitrov i kvartfinalen onsdag, men alt håb forsvandt hurtigt og blev til tortur for prins William og hertuginde Catherine, der begge så kampen fra Royal Box.

Murray tabte de første to sæt, og det royale par var ikke glade for den drejning, kampen havde taget, hvilket tydeligt kunne ses i hertugindens grimasser. Hænder i panden, bid i læberne og tunge vejrtrækninger var en del af repertoiret.

Prins William kunne heller ikke skjule sin frustration over Murrays sorte uheld, og det så ud som om, det gjorde ondt at se kampen færdig.

Kongeligt selskab

Både den britiske prins og hans hustru viste sympati for tennisspilleren, der traditionen tro bukkede for de kongelige efter nederlaget til Grigor.

Det royale par fik selskab i Royal Box af prins Williams kusine, Prinsesse Beatrice, 25, og hendes kæreste, Dave Clark, 31, såvel som den populære, britiske komiker og tidligere dommer ved "Britain’s Got Talent", Michael McIntyre.

Præcis som tennisspillerne bar hertuginde Catherine hvidt og gebrugte den broderede, australske Zimmerman-kjole, som hun sidst bar, da hun mødte vædderen Fred under hende og prins Williams tur til Australien og New Zealand tidligere i år.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden