Hertuginde Catherine bar Dianas diadem

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: All Over
Ved en stor officiel begivenhed på Buckingham Palace bar hertuginde Catherine af Cambridge et helt særligt diadem.
Hertuginde Catherine af Cambridge var en stor oplevelse til den årlige reception og middag for diplomatiet, som fandt sted på Buckingham Palace i London. Hun så vidunderlig ud i decemberrrød Jenny Packham-kjole, men det var nu mere end noget andet hendes diadem, som blev bemærket.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Historisk arvestykke

Det særlige diadem har hertuginden af Cambridge arvet fra prins Williams mor, prinsesse Diana, som tilbage i 1981 fik det i bryllupsgave af dronning Elizabeth. Diademet blev skabt i 1914.
 
 
Hertuginde Catherine har en enkelt gang tidligere båret diademet. På Buckingham Palace for præcis et år siden ved julereceptionen for diplomatiet bar hun det første gang. Ifølge det engelske medie Hello har hertuginden kun ved fem officielle lejligheder båret et diadem. Det var således på mere end én måde en særlig aften, da der var reception og gallamiddag på Buckingham Palace, hvor Catherine var i fornemt selskab med sin mand prins William, prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall samt aftenens værter dronning Elizabeth og prins Philip.
 
Prinsesse Diana
Foto: All Over

Prinsesse Diana

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden