16. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine bar endnu en stilfuld hat

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
Under Royal Ascot-hestevæddeløbet bar hertuginde Catherine en stilfuld hat, der matchede den hvide blondekjole fra Dolce & Gabbana.

Den 34-årige hertuginde Catherine har på det seneste formået at understrege sin status som stilikon, og hendes deltagelse i Royal Ascot-hestevæddeløbet var ingen undtagelse.

Hun har vist sig med talrige særegne hatte i sin tid som medlem af den britiske kongefamilie, og ved denne lejlighed havde hun udvalgt endnu en.

Royal Ascot-væddeløbet er et arrangement, der er kendt for publikums valg ekstravagante hatte, og denne tendens fulgte hertuginde Catherine.

LÆS MERE: Hertuginde Catherines elegante hat: Her er designeren bag

Oddsene var sat

Hertuginden havde valgt en vævet, gylden Jane Taylor-hat udsmykket med fjer og en cremefarvet rose til det årlige væddeløb ifølge underholdningssitet eonline.com.

Hertuginde Catherine er så kendt for sine hatte, at der på forhånd var sat odds på hendes valg af hovedbeklædning ved hestevæddeløbet.

Faktisk havde bookmakerne hos William Hill sat odds på både hertuginde Catherine og dronning Elizabeths valg af hovedbeklædning denne aften.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Dronning Elizabeth bar lyserødt

Oddsene var 2/1 på, at hertuginden ville vælge noget cremefarvet eller beige, hvilket ramte fuldstændigt plet.

Men til gengæld var bettingbureauet ikke helt præcise, hvad angik dronning Elizabeth, som på forhånd formodedes at ville bære blå.

I stedet fortsatte hun sin tendens med farverige beklædninger ved at bære en kombination af en lyserød hat og frakke.

https://imgix.billedbladet.dk/catherine_1.jpg
Foto: AOP
https://imgix.billedbladet.dk/elizabeth_1.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: