Mandag, 1. oktober 2012 — af af Preben Petersen

Hertuginde Catherine besøgte kræftramt dreng - nu er han død

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine sammen med Zakwan Anuar
Foto: AOP
Da Hertuginde Catherine var i Malaysia i september, stjal 15-årige leukæmiramte Zakwan hendes hjerte. Nu har han tabt kampen mod sygdommen.

Det var slet ikke meningen, at Kate skulle have tilbragt lang tid på et hospice i Malaysia, da hun og prins William besøgte stedet under deres tur til Asien i september, men 15-årige leukæmiramte Zakwan Anuar fangede hertugindens opmærksomhed, og de to fik en lang snak.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da hertuginde Catherine var færdig med at tale med Zakwan, skrev hun en personlig hilsen til ham på et kort og fortalte pressen, at hun syntes, at drengen var "meget, meget modig og en flot ung mand". Nu - mindre end tre uger efter besøget - er Zakwan død. Drengen tabte kampen til blodkræften.

Hertuginde Catherine og William har modtaget nyheden og fortæller, at de er ulykkelige over at høre om Zakwans dødsfald, og at deres tanker går til hans familie.

Zakwans mor, Norizan, var til stede, da hendes søn mødte Kate, og i den svære stund tænker hun også på det britiske prinsepar og deres besøg. Hun siger til The Sun, at besøget overvældede hendes søn og lyste hans sidste dage op.

- Jeg håber, at William og Catherine får nogle smukke og raske børn, siger Zakwans mor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden