4. jul. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Hertuginde Catherine bliver mor som Diana

Hertuginde Catherine bliver mor ligesom prinsesse Diana
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
En ekspert i det britiske kongehus er overbevist om, at hertuginde Catherine og Prins William vil tage ved lære fra prinsesse Diana, når de bliver forældre.

Når hertuginde Catherine og prins William om kort tid bliver forældre for første gang, så har de et meget stort forbillede at gå ud fra. Kongehus-eksperten Christopher Warwick mener nemlig, at de vil tage ved lære fra prinsesse Dianas måde at være mor på, når de skal opdrage deres barn sammen.

Prinsesse Diana var kendt for sin kærlige og afslappede tilgang til sine børn, og det har haft en stor indflydelse på prinserne William og Harry, som højst sandsynligt vil følge hendes eksempel ifølge forfatteren Christopher Warwich, der har skrevet en biografi om den britiske prinsesse Margaret.

- William og Harry er meget, meget heldige med at have Diana som mor, for hendes ideer var så anderledes i forhold til tidligere generationer. Vigtigheden af dette har for hendes to sønner været enorm. William vil ønske dette for sine børn, siger Christopher Warwick ifølge arabia.msn.com.

LÆS OGSÅ:
Den britiske befolkning er overbeviste om, at hertuginde Catherine vil føde en pige

Vil få normal barndom

Prins Williams højgravide kone hertuginde Catherine er ikke vokset op som kongelig, og forfatteren mener, at hun vil ønske, at hendes barns opvækst kommer til at ligne hendes egen.

- Kates barndom var ret almindelig. Hun vil ønske, at hendes barn bliver genstand for regler og protokoller, før det er nødvendigt, siger Christopher Warwick.

Ifølge forlydender vil prins William desuden selv bringe hertuginde Catherine til fødeklinikken Lindo Wing på St. Mary’s hospital i bydelen Paddington i det vestlige London, når hun skal føde. Ligesom hans far prins Charles var det ved hans fødsel, kommer han selv til at være til stede under hele fødselsforløbet.

LÆS OGSÅ:
Hertuginde Catherine og prins Williams bolig på Kensington Palace har gennemgået en renovation for ni millioner kroner. Læs mere om ombygningen og se billedet af boligen her

Kun politi-indsatsen hos Scotland Yard vil blive underrettet om, at hertuginde Catherine er ankommet til klinikken, så den er i stand til at sætte en afspærring op udenfor hospitalet, og dermed forhindre, at hertuginden bliver fotograferet, mens hun har veer.

Læs mere om: