Mandag, 6. juni 2016 - af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine elsker striber

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: AOP
Ved hele otte forskellige lejligheder har hertuginde Catherine vist sig i en sine elskede stribede trøjer af mærket Breton.
Den 34-årige hertuginde Catherine er helt vild med sine klædelige Breton-trøjer, som hun har i tre forskellige udgaver.   Trøjerne med hvide og marineblå striber har hun båret ved hele otte forskellige lejligheder siden juli 2012 ifølge Daily Mail.   For nyligt viste hertuginden sig offentligt i en Tori-udgave fra Ralph Lauren til en værdi af 800 kroner.    

Hertuginde Catherine under America's Cup i New Zealand i 2014.

Foto: AOP

Hertuginde Catherine er altid velklædt

Den britiske modeblogger Helen Canning mener, at trøjen er et oplagt klædevalg for en mor på farten.   Hertuginde Catherine er da også kendt for at tage sig fantastisk ud, både når hun spæner efter prins George i en mudret mark eller er på lystig sejlads.   Den stribede bluse fra Breton er altså blevet ved med at blive hevet frem af hertugindens garderobe de senere år.    

Hertuginde Catherine ved polokamp i Cirencester Park i 2014.

Foto: AOP

 

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Hertuginde Catherine bar blusen til leg

Der er mange muligheder for at style blusen med dens flatterende striber både til en smart blazer og høje hæle eller med et par jeans.   Sidste uge blev hertuginde Catherine fotograferet ved et ridearrangement, hvor hun havde sat den sammen med sit foretrukne par jeans.   Her sås den velklædte hertuginde i græsset, mens hun legede med prins George og prinsesse Charlotte.  

Hertuginde Catherine under SportsAid-velgørenhedsarrangement i 2013.

Foto: AOP
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden