19. aug. 2013
Af Malan Joensen

Hertuginde Catherine fik hjælp til sønnen af mormor

Hertuginde Catherine, prins William og prins George.
Hertuginde Catherine, prins William og prins George.
AOP.
Carole Middleton rejste med prins William, hertuginde Catherine og barnebarnet prins George til familiens hjem i Anglesey.

Efter at have tilbragt de første uger med sønnen prins George hos hertuginde Catherines forældre i Berkshire, vendte prins William og hans hustru i sidste uge tilbage til hjemmet i walisiske Anglesey, tæt på prinsens arbejdsplads i det britiske flyvevåben.

Det skriver Hello! Magazine.

Men de nybagte forældre var ikke alene – hertuginde Catherines mor, Carole Middleton, rejste med for at hjælpe datteren og svigersønnen med overgangen til den nye hverdag som lille familie.

Således har hertuginde Catherine fået stor støtte i den første tid alene med sønnen prins George, mens prins William passer de militære pligter som helikopterpilot.

Ifølge Hello! Magazine vendte Carole Middleton tilbage til Berkshire efter nogle dage, og prins William kørte i den forbindelse sin svigermor til stationen i den nærliggende by Bangor, hvor hun steg ombord på toget.

I øvrigt er der ikke længe til, at prins William, hertuginde Catherine og lille prins George skal flytte fra deres walisiske hjem i Anglesey – prinsens tjenesteperiode som helikopterpilot i det britiske flyvevåben udløber i midten af september, og så skal familien efter planen flytte ind i deres ny renoverede bolig i Kensington Palace i London.

Læs mere om: