Lørdag, 15. juli 2017 - af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine fik speciel oplevelse

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
Under et besøg på naturhistorisk museum i London kom hertuginde Catherine tæt på et meget langt hvalskelet.

Den 35-årige hertuginde Catherine kom torsdag i nærkontakt med et 25 meter langt hvalskelet under sit besøg på Natural History Museum.

Museet er ifølge people.com et af hertugindens og prins Georges foretrukne steder, men denne dag fik hun altså lov til at opleve det på egen hånd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginde Catherine, der onsdag aften strålede iført et diadem ved en nyligt overstået statsbanket, så afsløringen af en af London-museets seneste attraktioner.

Hertuginde Catherine havde prins George med

Der er tale om et gigantisk blåt hvalskelet, som hertuginde Catherine, i egenskab af protektor for museet, fik lov til at se.

Hertuginde Catherine og prins George havde en uforglemmelig tur til museet i 2015, hvor hun blev set med ham i hånden.

Den kongelige mor viste dengang sønnen rundt i udstillingen på Natural History Museum, men i torsdags fik hun selskab af naturforsker Sir David Attenborough.

Håret er nyklippet

De to var altså blandt de første, der stå det store skelet, der er udstillet fra loftet i den moderniserede Hintze Hall.

Hertuginde Catherine havde sat sin nye korte klipning i løse krøller og bar en lyseblå Preen-kjole af designer Thornton Bregazzi.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Samtidig havde hun valgt et par tårnhøje Prada-stiletter med bølgende stropper, som hun bar første gang under sit kongelige besøg i Indien.

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden