23. apr. 2017
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine følte sig ensom i moderskabet

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
De unge britiske kongelige åbner op omkring deres personlige nedture, og her fortæller hertuginde Catherine, at hun har følt sig ensom i moderskabet.

De unge kongelige i det britiske kongehus må siges at række ud til folket ved den seneste tid at stå åbent frem omkring det, der har været svært for dem.

Ligesom prins William har hertuginde Catherine og prins Harry valgt at gå forrest i kampen for at bekæmpe tabuer omkring psyken.

Det sker i forbindelse med deres roller som stiftere af Heads Together-kampagnen, hvor de bruger deres egne personlige kampe for at række ud mod folket.

29 skønne billeder: Hertuginde Catherine i forrygende rød kjole

Hertuginde Catherine skilte sig ud

Hertuginde Catherine kan synes milelangt fra resten af Storbritanniens kvinder, der opfostrer børn.

Men under et møde hos Global Academy forsikrede hun andre mødre om, at hun har oplevet følelsen af at være isoleret, efter hun har fået børn ifølge eonline.com.

App-udviklere fik ros

- Det er ensomt til tider, og du føler dig ret isoleret, men faktisk går så mange andre mødre igennem præcis det samme, som du gør, sagde hun.

Talen var stilet til kvinder, der har været med til at udvikle en app kaldet Mush, der er en hjælp til at forbinde mødre.

Hertuginden roste kvinderne for deres mod til at komme i forbindelse med andre i samme situation.

Læs mere om: