Fredag, 26. maj 2017 - af Lene Skriver Bak

Hertuginde Catherine går i haven med børnene

Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine tager gerne børnene, prins George og prinsesse Charlotte, med i haven – og hun sikrer sig, at de ved, at de ikke må spise bestemte planter.

I de kongelige engelske haver kan man af og til finde hertuginde Catherine og hendes to børn, prins George.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I køkkenhaven ved hertuginden og prins Williams hjem, Amner Hall, dyrkes der blandt andet asparges, ligesom det kongelige par for nyligt afslørede, at familien har fem høns derhjemme, og det generer altså ikke hertuginde Catherine selv at gå i haven.

- Jeg er ved at komme ind i at være i haven med børnene, afslørede hertuginde Catherine ifølge Hello Magazine ved Chelsea Flower Show.

- Det gør en stor forskel, når man kan tage dem (grøntsagerne, red.) direkte fra jorden, uddybede hun.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hertuginden viste ved samme lejlighed, at hun åbenbart kender fem-sekunders-reglen, altså den, hvor man godt kan spise mad, man har tabt, bare det ikke har rørt jorden længere end fem sekunder.

I hvert fald tabte hertuginde Catherine den cherrytomat, hun var blevet tilbudt af radioværten Chris Evans, på jorden, men bukkede sig blot ned og samlede den op, inden hun spiste den med stort velbehag.

SE BILLEDERNE: Prins George og prinsesse Charlotte til mosters bryllup

Prins George ved, at fingerbøl er giftige

Ved Chelsea Flower Show mødte hertuginde Catherine blandt andre den nordirske gartner Ian Price, der har kæmpet med psykisk sygdom.

De to fik en længere snak og bagefter fortalte han pressen, at hertuginden havde fortalt, at prins George kender forskel på planter og blandt andet ved, at fingerbøl er giftige.

- Kate sagde, at George ved, at fingerbøl er giftige, men hun var ikke klar over, at arten vortemælk (som blandt andet tæller julestjerner, red.) også kan være problematiske. Hun bruger dem som afskårne blomster, men saften er ikke god for din hud, forklarede Ian Price efterfølgende.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden