17. feb. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine gæsteredaktør på net-avis

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine i fuld sving som blogger fra nyhedsrummet på Kensington Palace.
Foto: AOP
Den britiske hertuginde Catherine er onsdag blogger eksklusivt i net-avisen Huffington Post.
Den 34-årige hertuginde Catherine er ikke kun en lykkelig mor til to. Nu er hun også begyndt en karriere i mediebranchen. Onsdag er hertuginden nemlig gæsteredaktør og blogger på bloggen YoungMindsMatter på huffingtonpost.uk. Redaktionen er opslået i et stort værelse på Kensington Palace i London, og herfra tager hertuginde Catherine fat på vigtige spørgsmål, der vedrører børns mentale sundhed og sit eget liv. LÆS MERE: Prins William og hertuginde Catherine på eksotisk rejse

Fordomme hjælper ikke

- William og jeg vil aldrig tøve med at søge hjælp, hvis vores børn havde brug for det, skriver hertuginde Catherine blandt andet. Hun understreger, at det i forvejen er svært nok at være forældre, og at det derfor ikke hjælper med fordomme vedrørende professionel hjælp til børn eller voksne.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Hertuginde Catherine skriver desuden, at hun håber, forældreparret kan tilskynde deres to børn, prins George og prinsesse Charlotte, til at tale om deres følelser. Catherine håber også, at hun og prins William kan være i stand til at give dem de rigtige værktøjer, så de kan støtte deres venner fremover.
https://imgix.billedbladet.dk/26.02157146.jpg
Foto: AOP
null

Læs mere om: