15. dec. 2015
Af af Dorte Quist

Hertuginde Catherine gjorde indtryk på alle i Downton Abbey

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/18.02711781.jpg
Foto: AOP
Michelle "lady Mary" Dockery fra Downton Abbey fortalte på engelsk TV, at hertuginde Catherine duftede af roser.
Det gjorde et stort indtryk på den engelske skuespiller Michelle Dockery, som vi alle kender som lady Mary fra TV-serien "Downton Abbey", da hun mødte hertuginde Catherine under de sidste optagelser til den populære serie. Det røbede Michelle Dockery i et interview i programmet ” Watch What Happens Live” i britisk TV.
Michelle Dockery fortalte bl.a., at den dengang gravide hertuginde duftede af roser. Hertuginden fik under besøget mulighed for at se optagelserne af et par scener i personalets område i kælderen.

Svært at sige farvel i Downton Abbey

Michelle Dockery blev også spurgt, hvad det betød, at hendes mand i serien, spillet af Dan Stevens, og søster, spillet af Jessica Findlay, døde så tidligt serien.
- Det var lidt trist lige til at begynde med at sige farvel til Dan. Men jeg så hurtigt, at hans død betød rigtig meget for udviklingen i serien. Jeg var selvfølgelig knust, da jeg fik at vide at Dan stoppede, men kunne godt se, at det var svært at udvikle lady Marys figur, hvis hun var lykkeligt gift. Hendes kollega, Allen Leech, der spiller Tom Branson, deltog også i det engelske TV-program, og ligesom Michelle Dockery mister Allen Leech også sin ægtefælle, lady Marys søster, hurtigt i serien. - Lige som med Dan Stevens var jeg også ked af, at Jessica Findlay blev skrevet ud af serien. Men som en egoistisk skuespiller må jeg indrømme, at jeg også tænke ”Yes, tudescener, bye-bye, Jes!”, jokede Allen Leech i programmet.

Læs mere om: