8. apr. 2014
Af Malan Joensen

Hertuginde Catherine har valgt smykker fra New Zealand

Hertuginde Catherine, prins George og prins William besøger New Zealand.
Hertuginde Catherine, prins George og prins William besøger New Zealand.
AOP
Lokalt smykkefirma er meget beærede over den royale interesse og håber at se hertuginden bære nogle af kreationerne.

Mandag morgen britisk tid ankom prins William, hertuginde Catherine og lille prins George til Wellington i New Zealand, og der er især et par kvinder i lokalområdet, der håber på, at de royale kufferter indeholdt noget helt bestemt.

Smykkebutikken Tory & Ko, der har fem år på bagen, har nemlig leveret smykker til hertuginde Catherine.

Juveleren Victoria Taylors søster, Rebecca Taylor, der tidligere har leveret tøj til hertuginde Catherine fra sin butik i New York, anbefalede hende og kompagnonen Kirsten O’Brien at sende en mail til det britiske hof.

SE OGSÅ: Kongelige forlovelsesringe

- De sagde, at de ville se på vores website. Vi gav dem nogle anbefalinger, men de sagde nej, ”vi vil have disse smykker”. Så de var meget specifikke om, hvad de gerne ville have. Vi sendte dem til Kensington Palace ved hjælp af en kurér, og vi fik besked tilbage om, at de var ankommet, de var smukke, og de var der i tide, så hertuginden kunne tage dem med til New Zealand, fortæller en glad Kirsten O’Brien til avisen The Telegraph.

Hun tilføjer, at hoffet ikke har oplyst, om hertuginden vil bære smykkerne under besøget og i givet fald hvornår.

Håber på opsat hår

Der er tale om to par dråbeformede ørenringe, et par i blå topas og et par i gul kvarts, der begge hænger fra gyldne sløjfer med små perler på. De koster 360 pund, svarende til cirka 3.250 kroner.

Hertuginde Catherine valgte også en 18 karat guldhalskæde med en perle til 777 pund, svarende til cirka 7.000 kroner, og et matchende sæt perleørenringe med diamanter til 1.500 pund, svarende til cirka 13.500 kroner.

LÆS OGSÅ: Dronningens smykker er en formue værd

- Vi håber virkelig, vi kommer til at se hertuginden bære smykkerne, siger Kirsten O’Brien og tilføjer, at hun i samme ombæring håber, at hertuginde Catherine så vil vælge at have håret sat op, så man bedre kan se herlighederne.

Hun oplyser, at smykkerne er blevet sendt til Kensington Palace efter aftale om, at hertuginde Catherine betaler for de smykker, hun bærer, og at hun kan returnere dele, som hun ikke bruger.

En talsmand fra Kensington Palace meddeler, at man normalt ikke udtaler sig om hertugindens smykker, før hun har båret det.

Se smykkerne i denne video fra Hello Magazine - klik her

Læs mere om: