Søndag, 29. maj 2016 - af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine imponerede som styrmand

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: AOP
Den eventyrlystne hertuginde Catherine gav den gas under en testsejlads med en katamaran ved kysten nær Portsmouth.
Den 34-årige hertuginde Catherine viste forleden sit pjankede jeg, da hun blev blæst godt igennem under en testsejlads med over 60 kilometer i timen.   I et nyt videoklip offentliggjort af Kensington Palace viser den kongelige mor endnu engang, at hun er en ivrig sejler.   Her ses det nemlig, at hun hjælper med at styre en katamaran ved kysten langs Portsmouth på en action-præget dag.   LÆS MERE: Prins William og hertuginde Catherine afbryder fødselsdagsfest for Obama  

Hertuginde Catherine har dyrket sejlads

Hertuginden dyrkede sejlads som ung, og hun yndede at dyrke sporten, da hun og prins William boede i Anglesey, North Wales.   Hun nød her sin chance for at slutte sig til den britiske OL-sejler og America’s Cup-talentet Ben Ainslie og hans hold.   Ben Ainslie slog senere fast på det sociale medie Twitter, at det havde været en ”fed” sejlads med deres ”nye styrmand”.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Hertuginde Catherine imponerede

- Vi var alle virkeligt imponerede. Hun har tydeligvis dyrket en del sejlads før. Hun havde en føling med båden, sagde han efterfølgende til magasinet People.   Ben Ainslie forklarer, at en katamaran er en maskine med stor kraft, og at det selv for erfarne søfolk kan være svært at styre den med 60 kilometer i timen.   Hertuginde Catherine mestrede opgaven særdeles godt ifølge OL-deltageren, og alle havde en god tur på vandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden