Søndag, 2. april 2017 — af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine indrømmer: Det er prinsesse Charlotte, der bestemmer

Hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte
Hertuginde Catherine med prinsesse Charlotte på armen.
Under en afslørende snak mellem mødre har den britiske hertuginde Catherine indrømmet, at det mest er prinsesse Charlotte, der styrer løjerne.

Den snart toårige prinsesse Charlotte styrer begivenhederne derhjemme, hvis man skal tro hendes mor, 35-årige hertuginde Catherine. Det skriver people.com.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hertuginden havde for nylig en helt særlig "mor-til-mor snak" med en anden forælder, da hun og prins William hjalp dronning Elizabeth med at indvie et krigsmonument.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hun sagde, at prinsesse Charlotte er meget moden af sin alder. Det er hende, der bestemmer, fortalte Samantha Burge, der er hustru til marinesoldaten Chris Burge og selv mor til to.

Sjove detaljer om børnene

Hertuginden afslørede altså sjove detaljer om både prins George og prinsesse Charlotte under deres snak, og de to mødre blev enige om, at deres mindste styrer begivenhederne.

Samantha Burge er selv mor til to døtre, fireårige Isabella og Amelia på 22 måneder, så hendes to børn har altså samme alder som prins George og prinsesse Charlotte.

Charlotte og George er gode venner

Hertuginde Catherine afslørede samtidig, at prins George og prinsesse Charlotte efterhånden er ved at blive virkelig gode venner.

Verden kunne se de kongelige søskende i aktion under en særlig børnedag i Canada sidste år, og det er ingen overraskelse, at prinsesse Charlotte tager styringen.

LÆS MERE: 10 skønne billeder: Prinsesse Charlotte og prins George til børnefest i Canada

Den lille prinsesses selvstændige væsen var nemlig meget tydeligt at iagttage under det fornøjelige arrangement, hvor hun var meget aktiv.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden