29. okt. 2015
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine indtog rød løber i udfordrende kjole ved Bond-premiere

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine havde foretaget et modigt valg af gallakjole, da hun mandag deltog i premieren på den nye Bond-film "Spectre".
AOP
Det var en afslørende kjole, hertuginde Catherine betog de fremmødte med, da hun deltog i premieren på den nye Bond-film.

Når man deltager i premieren på en meget længe ventet film, så er det svært at blive centrum for opmærksomheden, men det lykkedes altså 33-årige hertuginde Catherine i mandags.

Hun deltog nemlig i premieren på Bond-filmen ”SPECTRE” i en meget afslørende skræddersyet kjole fra en af hendes foretrukne designere, Jenny Packham, ifølge nowmagazine.co.uk.

Kjolen var gennemsigtig bagtil, og det krævede derfor, at hertuginden ikke bar BH, og samtidig var den også ret udfordrende fortil.

SE BILLEDERNE: Hertuginde Catherine stjæler rampelyset på den røde løber

https://imgix.billedbladet.dk/18.jpg
AOP

Kjolen var kølig

Der var nemlig tale om en løsthængende v-udskæring, og desuden bestod kjolen af gennemsigtigt stof over skuldrene og armene, hvilket uden tvivl har været en smule køligt i oktober-temperaturen.

I livet var et strålende bælte, der kunne fremhæve hertuginde Catherines slanke skikkelse, og kjolens lange skørt gled fornemt hen over underlaget, mens hertuginden betrådte den røde løber.

Læs en stor reportage fra den britiske verdenspremiere i BILLED-BLADET nr. 44.

Se også galleriet med hertuginde Catherines galla-stil

GALLERI: Hertuginde Catherines galla-stil

Læs mere om: