12. feb. 2017
Af af Sophia Korreborg Pedersen

Hertuginde Catherine lærer sine børn at være omsorgsfulde

Prins William, hertuginde Catherine, prins George og prinsesse Charlotte
Prins William, hertuginde Catherine, prins George og prinsesse Charlotte.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine lærer sine børn prins George og prinsesse Charlotte at være venlige og omsorgsfulde.

Hertuginde Catherine af Cambridge vil gerne lære sine børn at forstå værdien i at være et venligt og omsorgsfuldt menneske. Og hun vil gerne gøre det på den måde, hun selv fik lært det.

- Hvis du ser en person, som du synes måske har brug for hjælp, så forsøg at være venlige overfor dem. Hold øje med dem, hvis de er alene eller virker triste eller bekymrede. Måske har de bare brug for et knus, eller nogen at snakke med. Jeg ved, det er svært, hvis du selv føler dig nede. Men at hjælpe dem vil også gøre, at du føler dig så meget bedre tilpas, fortæller hertuginde Catherine til Hello Magazine om den måde, hun selv blev opdraget til at vise venlighed.

Hertuginden blev selv opdraget til at vise venlighed, respekt og omsorg for andre. Og selv om prins George og prinsesse Charlotte ikke er særlig gamle, skal de allerede til at forstå det i den alder, de er i.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine har meget til fælles

Hertuginde Catherine er protektor

Som protektor for Place2Be skulle Catherine uddele en pris til Mitchell Brook Primary Schools mest omsorgsfulde elev. Og i den forbindelse talte hertuginden meget om sin egen barndom. Hun fortalte, at hun havde en meget heldig opdragelse med tryghed i familien, skriver Hello Magazine.

Place2Be er en velgørende organistion, som hjælper børn med at lære og forstå, hvad venlighed egentlig er.

Nadia Dhicis vandt konkurrencen om at være den mest omsorgsfulde elev. Hun modtog et stort guldtrofæ, som blev overrakt af hertuginde Catherine.

https://imgix.billedbladet.dk/7.08391756.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: