Hertuginde Catherine og prins William fik bløde gaver til prins George

Hertuginde Catherine og prins William besøger Strathearn i Skotland.

Hertuginde Catherine og prins William besøger Strathearn i Skotland.

Foto: AOP
Parret er i Skotland i dag, hvor de er blevet mødt af mange royale fans, der har overrakt gaver til deres lille søn.

I dag er prins William og hertuginde Catherine i Skotland på deres første fælles opgave siden rundrejsen i Australien og New Zealand for en måned siden.

I Skotland er parret ikke kun kendt som prins William og hertuginde Catherine af Cambridge, men også som greven og grevinden af Strathearn, og det huskede en af de royale fans, der ville hilse på de royale hovedpersoner.

Prins William og hertuginde Catherine startede besøget på Strathearn Community Campus, og her blev de ifølge avisen Daily Mirror modtaget af mange hundrede royale fans, både børn og voksne.

Var meget nervøs

Flere havde taget gaver med til lille prins George, der blev passet derhjemme. Da parret senere besøgte MacRosty Park i Crieff, Strathearn, stod også mange royale fans klar med gaver.

En af gaverne var fra 11-årige Louisa Leckie, der overrakte hertuginde Catherine en stor bamse, klædt i kilt med Strathearn-klanens tern.

Louisas far Stephen fortæller til Mirror om oplevelsen:

- Hun var så nervøs over, at skulle overrække dem bamsen, og hun var bekymret for, hvor hun skulle stå, og om hun ville nå det, inden de var væk. Men de blev så glade, så hun er meget lykkelig. Det er en gave til George, og de sagde, at han vil elske den.

Senere på eftermiddagen besøgte hertuginde Catherine og prins William Famous Grouse Experience, hvor de smagte på whisky og også fik en flaske Glenturret.

Prins William og hertuginde Catherine besøger Strathearn i Skotland.
Foto: AOP

Prins William og hertuginde Catherine besøger Strathearn i Skotland.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden