10. feb. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Hertuginde Catherine og prins William gik en tur på pub

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5528296p_2.jpg
Foto: Rex
Det er ikke hver dag, at hertugparret af Cambridge, prins William og hertuginde Catherine, går på pub, så de tørstige gæster på Crown Inn var en smule overraskede, da de forleden fik royalt selskab i baren.

Hertugparret af Cambridge nød forleden en stille og rolig aften på den lokale pub i East Rudham nær deres private adresse Anmer Hall i Norfolk.

Bare et kvarters kørsel fra Anmer Hall ligger den hyggelige pub The Crown Inn, hvor hertuginde Catherine og prins William fik en drink, før de gik til bords for at spise deres aftensmad.

- De var meget diskrete. De så en smule trætte ud, men det virkede som om, at de hyggede sig, før de forlod pubben ved 22.30-tiden, sagde en pub-gæst om hertugparret ifølge Hello.

LÆS MERE: Hertuginde Catherine lavede telefonfis i en god sags tjeneste

Prins William og hertuginde Catherine grinede og snakkede

Selv om Catherine og William fik lov til at være i fred for både presse og andre nysgerrige mennesker, blev deres optræden i høj grad bemærket på Crown Inn Pub, hvor man selvfølgelig syntes, at det var rart med royalt besøg.

Det blev især bemærket, at Catherine og William flere gange sad helt tæt sammen og snakkede og grinede meget. Det var lige noget, som pub-gæsterne faldt for ifølge Hello.

- Det er rart for dem at kunne gå ud og nyde en aften sammen ligesom ethvert andet ungt forældrepar til to små børn, lød det fra en herre, der nød udsigten til det celebre par fra sin faste plads i baren.

Det er nok en god idé for Catherine og William at få slappet en del af i denne tid, for ganske snart bliver der skruet gevaldigt op for arbejdstempoet i det britiske kongehus.

Hertugparret af Cambridge skal blandt andet på et officielt besøg til Indien, og de får også en fremtrædende rolle ved en række begivenheder i forbindelse med fejringen af dronning Elizabeths 90 års fødselsdag.

Læs mere om: