30. jun. 2015
Af dkeditorial

Hertuginde Catherine og prins William sender hilsen inden dåb

På søndag skal to måneder gamle prinsesse Charlotte døbes. Hendes forældre inviterer folk til at komme med - uden for kirken.

På søndag skal Englands lille prinsesse døbes.

I den forbindelse har prinsessens forældre, prins William og hertuginde Catherine, sendt en hilsen til de mange fans, der har betænkt familien med hilsner og gaver i forbindelse med fødslen af prinsesse Charlotte.

Inviterer folk til at stå uden for kirken

Men det er ikke bare en takkehilsen, for de stolte forældre inviterer også royale fans til at komme hen til kirken, hvor det det vil være muligt at få et glimt at den kongelige familie.

- Hertugen og hertuginden af Cambridge er glade for at byde folk, der vil sige tillykke, velkommen uden for kirken, skriver parret og fortsætter:

Taknemmelige for hilsner

- Hertugen og hertuginden er meget taknemmelige for alle de varme hilsner, de har modtaget, siden prinsesse Charlottes fødsel. Mange af dem er fra lokale folk i Norfolk (hvor parrets landsted og kirken ligger, red.) - og de er begejstrede over, at der kan være plads til, at folk kan komme hen til kirken på dagen for dåben, lyder det fra parret.

Den lille prinsesse får navnet Charlotte Elizabeth Diana.

LÆS OGSÅ: Prins William og Kate havde Brad Pitt og Angelina til te

Læs mere om: