12. okt. 2015
Af Karina Didriksen

Hertuginde Catherine og prins William var lattermilde på job

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP
Humøret var højt hos både hertuginde Catherine og prins William, da de sammen var med til at markere World Mental Health Day i London.

Hertuginde Catherine og prins William deltog i weekenden i et arrangement på Harrow College i London for at markere World Mental Health Day.

Her skulle parret møde en gruppe unge mennesker, som alle har kæmpet mod psykiske problemer, og som nu hjælper med at sætte fokus på psykiske problemer hos andre unge. Det skriver Daily Mail.

Det var første gang, at hertuginde Catherine og prins William var på en opgave sammen, hvor de støtter netop denne sag, og parret var i højt humør under arrangementet.

LÆS MERE: Hertuginde Catherine: Prins George tror, han er ældre end to år

Hertuginde Catherine strålede i genbrug

Hertuginde Catherine og prins William lyttede til de unge mennesker fortælle om de udfordringer, de har mødt, og bagefter deltog parret selv i en diskussion om depressioner og psykiske problemer hos unge.

Da det royale besøg var ved at være slut, fik hertuginde Catherine overrakt en smuk buket blomster, og efterfølgende brød både hun og hendes ægtemand ud i latter.

Hertuginden jokede med, om prins William mon selv ville have taget imod den buket, hun fik i hænderne. Det var nok til, at parret og resten af de tilstedeværende begyndte at grine.

Den 33-årige mor til to strålede under hele besøget, og hun havde i dagens anledning valgt at bære en sort- og hvidmønstret Tory Burch-kjole. Det er samme kjole, som hertuginde Catherine bar under turen til New Zealand sidste år.

Læs mere om: