Hertuginde Catherine og William: Halloween-ferie med lille prins George

Hertuginde Catherine og prins William

Hertuginde Catherine og prins William

Foto: All Over
Prins George

Prins George nyder den fylde opmærksomhed fra sine forældre, hertuginde Catherine og prins William.

Det lille trekløver har lånt dronningens enorme sommerslot, Balmoral i Skotland. Og imens undrer englænderne sig over mystiske rygter om, at Catherine venter tvillinger.

Se også billederne:
Hertuginde Catherine sætter sin hat som hun vil

Hertuginde Catherine, prins William og deres lille søn, prins George, er fløjet på en tiltrængt lille Halloween-ferie i Skotland.

Her har de, ifølge Hello Magazine, "lånt" dronning Elizabeths smukt beliggende slot, Balmoral Castle, i nogle dage - majestæten bruger nemlig kun slottet om sommeren - og den lille familie får mulighed for at slappe af og måske gå nogle ture i det skotske højland.

Se også billederne:
Prins George på sin første opgave

Hertuginde Catherine er nu kommet sig så meget over sin kraftige morgenkvalme, at hun i sidste uge begyndte at genoptage sine offentlige pligter, men for den gravide hertuginde vil nogle dage i den skotske natur under alle omstændigheder gøre godt. De tre får også plads nok at røre sig på - der hører 200 kvadratkilometer jord til dronningens sommerslot.

Rygter om tvillinger

 

Hertuginde Catherine skal efter planen nedkomme med sit og prins Williams andet barn til april. Eller er det børn? Den britiske presse har i hvert fald noteret sig, at amerikanske medier med stor sikkerhed slår fast, at en scanning har vist, at hertuginde Catherine venter tvillinger.

Se også:
Hertuginde Catherine flashede uvurderlige diamanter

Det rygte er man dog ret skeptiske overfor i England, men også det fanske royale magasin Point de Vue bringer historien - og de engelske bookmakere har, ifølge Hello, nu bremset muligheden for, at man kan spille på en tvillingefødsel, fordi et mystisk stort beløb var blevet satset på, at Catherine venter tvillinger - og man tør ikke udelukke, at der kan stå personer med en insiderviden bag væddemålet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden